Actualizat: Duminică, 05 Mai 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Rezultatele ultimelor misiuni de suport în cadrul Proiectului UE, discutate în teleconferință

  • 30.10.2021
  • 1365

Progresele înregistrate în cadrul ultimilor misiuni de suport din partea experților europeni, au fost discutate, la data de 29 octombrie, în teleconferință.

Expertul UE, Peeter Latti, a relatat despre activitățile realizate în luna octombrie, cu implicarea angajaților Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), în contextul elaborării strategiei multianuale de audit, strategiei de comunicare, conlucrarea cu Parlamentul, integrarea comunicării în procesul de audit etc.

Rezultatele auditurilor financiare obligatorii, realizate în anul curent, lecțiile învățate din activitățile implementate, controlul calității auditurilor financiare și consolidarea capacităților de asigurare a calității cu suportul expertului Kevin Suttie, au fost discutate, de asemenea, de către participanții ședinței organizatorice.

Pe lângă experții menționați, ședința a întrunit reprezentantul Delegației Uniunii Europene în Moldova, Josip Joric, membrii Curții de Conturi, Petru Rotaru și Andrei Munteanu, șeful Aparatului CCRM, Ecaterina Paknehad, precum și alți reprezentanți ai instituției.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY