Actualizat: Marți, 16 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Reuniunea Grupului de lucru INTOSAI privind datoria publică

  • 09.06.2011
  • 876
      În zilele de 9-10 iunie 2011, dl Adrian Varatic,  controlor superior de stat/auditor public al Curții de Conturi, participă, în calitate de expert, la reuniunea Grupului de lucru INTOSAI privind datoria publică, eveniment organizat de către Oficiul Naţional de Audit din Lituania la Vilnius.
      Reuniunea va oferi posibilitatea de a face schimb de cele mai relevante informaţii ce țin de activităţile Grupului de lucru şi de a împărtăşi experienţe valoroase în domeniul auditului datoriei publice. Discuțiile se vor axa în special pe  impactul crizei financiare asupra datoriei publice și iniţiativele INTOSAI ; sprijinul acordat Guvernului în timpul crizelor financiare: impactul asupra datoriei publice şi rolul potenţial al  instituției supreme de audit ; evaluarea sistemelor informatice legate de managementul datoriei publice, etc.
       Dl A. Varatic va prezenta în cadrul reuniunii de la Vilnius raportul "Curtea de Conturi a Republicii Moldova: de la control la audit financiar. Progrese în auditul datoriei publice ".
      La reuniune vor participa experți ai instituțiilor supreme de audit din Austria, Brazilia, Canada, Chile, Fiji, Finlanda, Korea, Lituania, Mexic, Moldova, Federația Rusă, Portugalia, Suedia, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Zambia, precum și reprezentanți ai IDI INTOSAI și UNCTAD.
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY