Actualizat: Marți, 16 Iulie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Reuniunea a IV-a a Grupului de experţi pentru indicatorii-cheie naţionali pe lîngă Consiliul conducătorilor organelor supreme de control financiar din statele membre ale CSI

  • 23.05.2011
  • 858
Directorul Departamentului metodologie și planificare strategică  dna Angela Pascaru participă, în calitate de expert, la Reuniunea a IV-a a  Grupului de experţi pentru indicatorii-cheie naţionali pe lîngă Consiliul conducătorilor organelor supreme de control financiar din statele membre ale CSI, organizat de către Curtea de Conturi a Federației Ruse la 24 mai 2011 în or. Moscova. 
La reuniune participă experți din partea organelor  supreme de control financiar din Belarus, Federația Rusă, Kazahstan, Kîrgîzstan și Republica Moldova.
În cadrul reuniunii se vor discuta chestiuni ce țin de funcţionarea şi dezvoltarea în continuare a bazei de cunoştinţe privind indicatorii-cheie naționali în cadrul CSI:
- numirea responsabililor de asigurarea funcţionării continui a Bazei de cunoştinţe;
- completarea reglementărilor Bazei cu acte normative, date statistice etc.;
- asigurarea accesului la Baza de cunoştinţe prin intermediul internetului.

Dna A. Pascaru va prezenta un raport privind activitatea Curții de Conturi a Republicii Moldova în contextul  reformelor și priorităților strategice de dezvoltare a țării.
 
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY