Actualizat: Duminică, 21 Aprilie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Ședința Grupului de lucru privind elaborarea standardelor de control financiar de stat pentru organele supreme de control financiar din statele membre ale CSI

  • 18.05.2011
  • 933
Dl Vitalie Plămădeală, controlor de stat în Departamentul metodologie  și planificare strategică al Curții de Conturi, participă în calitate de expert la prima ședință a Grupului de lucru privind elaborarea standardelor de control financiar de stat pentru organele supreme de control financiar din statele membre ale CSI, organizată de Comitetul de Conturi pentru Controlul Utilizării Bugetului Republican al Republicii Kazahstan la 18 mai în orașul Astana.
În cadrul ședinței se vor discuta și aproba planul de lucru pentru anul 2011, sarcinile de elaborare a standardelor controlului financiar de stat etc. Membrii Grupului de lucru privind elaborarea standardelor de control financiar de stat pentru organele supreme de control financiar din statele membre ale CSI vor prezenta informații privind elaborarea standardelor naționale. V. Plămădeală va prezenta raportul privind consolidarea bazei metodologice a Curții de Conturi a Republicii Moldova. 
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY