Actualizat: Marți, 21 Mai 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Atelierul de lucru cu tematica: ,,Procesul auditului financiar/ de regularitate’’

  • 16.05.2011
  • 2378
În perioada 16 – 20 mai 2011, se va desfășura un atelier de lucru cu tematica: ,,Procesul auditului financiar/ de regularitate’’, organizat și susținut de experții ONAS : Anne Fahl, Annika C Karlsson, Christian Armandt.
       În prima zi  au participat : Președintele Curții de Conturi - Serafim Urechean, Directorul Deparatamentului metodologie și planificare strategică, Directorul Departamentului de Audit III, conducătorii de subdiviziuni, auditorii din Direcțiile teritoriale din cadrul Departamentului de Audit III.
Discuțiile se vor axa pe  următoarele  subiecte: procesul de audit( scopul auditului, planificarea auditului, efectuarea auditului, raportarea), standardele internaționale, controlul intern, evaluarea riscurilor, controalele cheie, calitatea auditului, probe de audit, programele de audit, documentele de lucru, raportarea, opinia, constatări, cauze, consecințe, recomandări etc.
În prima zi a atelierului de lucru,  atît reprezentanții din partea CCRM, cît și cei din partea ONAS s-au implicat activ în dezbateri, întrebări-răspunsuri, exerciții, exemple din activitatea curentă a acestora etc.
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY