Actualizat: Duminică, 05 Mai 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Reprezentanții CCRM au participat la un webinar organizat de Centrul de Excelență în Finanțe din Ljubljana, Slovenia

  • 04.12.2023
  • 418

Reprezentanții Curții de Conturi a Republicii Moldova au participat la un webinar organizat de către Centrul de Excelență în Finanțe (CEF) din Ljubljana, Slovenia. Evenimentul, desfășurat online, a avut loc la data de 4 decembrie curent. Tematica panelului de discuții a fost „Devenirea unei instituției care promovează cultura organizațională bazată pe învățare”.

De asemenea, la eveniment au participat circa 23 de reprezentanți ai instituțiilor supreme de audit (ISA) din Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Georgia, Muntenegru, Slovenia, Turcia și Ucraina.

În cadrul webinarului formatorii din cadrul CEF au prezentat viziunea instituției pe care o reprezintă aferent subiectului abordat.

4 formatori, reprezentanți ai ISA din Moldova, Pakistan, Macedonia de Nord și Albania au abordat în detalii despre cum fiecare ISA definește conceptul unei instituții formatoare și cum o implementează. Participanții au subliniat importanța exemplelor practice privind schimbul de experiență în mod formal și informal și care sunt provocările și necesitățile unei ISA în devenirea unei instituții care promovează cultura organizațională.

La finalul discuțiilor, formatorii CEF au menționat despre disponibilitatea Centrului de a organiza cursuri aferente necesitaților ISA, pe domeniul discutat.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY