Actualizat: Sîmbătă, 04 Mai 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Declarația domnului Marian Lupu, președintele Curții de Conturi

  • 14.09.2023
  • 1068

Declarația domnului Marian Lupu, președintele Curții de Conturi privind noile falsuri promovate în spațiul public de fosta angajată a CCRM și exponenții săi.

Prin prezenta declarație, doresc să atrag atenția opiniei publice asupra caracterului continuu și agresiv al campaniei murdare de denigrare, pusă la cale de către Tatiana Vozian și susținută de avocata sa și terțe persoane.

În ultimele zile, în spațiul public au fost răspândite repetat informații false, care au scopul evident de a induce în eroare opinia publică şi de a crea o imagine deformată a realității. În tentativa de a credibiliza aceste falsuri, fosta angajată a Curții de Conturi și avocata sa au venit cu relatări eronate, care reprezintă nu doar dezinformări, ci şi o încercare de manipulare grosolană a opiniei publice.   

Acest scenariu dezgustător și jucat prost arată încă o dată lipsa oricăror calități morale ale celor implicați.

Pentru a-mi apăra onoarea şi demnitatea şi pentru a combate minciuna şi dezinformarea, anunț că voi acționa în judecată promotorii acestor falsuri și voi cere să fie trași la răspundere pentru minciuna promovată cu rea voință.

Marian LUPU,
Președintele Curții de Conturi

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY