Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Stimaţi reprezentanţi mass-media

  • 18.05.2012
  • 972

La 21 mai 2012, orele 11:00, la Palatul Republicii va avea loc şedinţa comună a Plenului Curţii de Conturi a Republicii Moldova şi a Colegiului  Curţii de Conturi a Federaţiei Ruse. În cadrul şedinţei vor fi aprobate rezultatele auditului paralel al CCRM şi a CCFR asupra utilizării mijloacelor publice alocate pentru realizarea în anii 2009 - 2011 a Programului de cooperare economică între Republica Moldova şi Federaţia Rusă, inclusiv asupra livrării de produse alimentare din Moldova în Federaţia Rusă.

Delegaţia CCFR va fi condusă de dl Serghei Stepaşin (Сергей Степашин), Preşedintele Curţii de Conturi a Federaţiei Ruse, însoţit de trei auditori generali şi echipa de audit a organului suprem de control financiar al Rusiei.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova va fi prezentă la eveniment în următoarea componenţă: dl Serafim Urechean, Preşedintele CCRM, Membrii Curţii de Conturi şi echipa de audit.

La finele şedinţei va avea loc o conferinţă de presă cu participarea înalţilor demnitari ai organelor supreme de control financiar din Republica Moldova şi Federaţia Rusă. 

Serviciul de Presă al CCRM invită reprezentanţii mass-media să participe la şedinţa nominalizată şi la conferinţa de presă.

Vă aşteptăm.

Serviciul de Presă al CCRM

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY