Actualizat: Sîmbătă, 20 Aprilie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Discuții în contextul pregătirii sondajului privind nivelul de satisfacție al angajaților

  • 15.03.2022
  • 1389

Cel de-al doilea sondaj va permite analizarea evoluției opiniei angajaților Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) pe aspectele incluse în precedentul sondaj.

În contextul planificării noului sondaj, astăzi, 15 martie a avut loc o ședință de lucru cu participarea membrilor grupului de lucru, care va facilita efectuarea exercițiului.

Menționăm că, primul sondaj al nivelului de satisfacție al angajaților a fost organizat la finele anului 2019, în scopul identificării punctelor slabe în mai multe aspecte legate de condițiile de muncă, comunicarea internă, conlucrarea etc. Exercițiul a fost efectuat cu suportul experților Oficiului Național de Audit al Suediei (ONAS).

După analizarea rezultatelor, a fost elaborat un plan de acțiuni de îmbunătățire a domeniilor problematice, și anume cooperare ași condițiile de muncă, unele acțiuni fiind deja implementate, iar altele fiind în proces de implementare. Următorul sondaj va fi organizat, de asemenea, cu suportul experților ONAS, în anul curent și va finaliza cu o analiză și elaborarea planului de acțiuni.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY