Actualizat: Vineri, 19 Aprilie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Curtea de Conturi va organiza un nou sondaj pentru angajați

  • 24.03.2022
  • 1959

Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) intenționează să efectueze un nou sondaj privind evaluarea nivelului de satisfacție în rândul angajaților cu suportul Oficiului Național de Audit al Suediei (ONAS).

Sondajul va fi organizat în contextul implementării Proiectului ”Consolidarea capacităților și abilităților instituționale, organizaționale și profesionale ale Curții de Conturi a Republicii Moldova de a lucra și comunica în conformitate cu principiile și standardele INTOSAI”, fiind prevăzute un șir de activități, inclusiv la componenta ”Managementul resurselor umane”.

În acest sens, astăzi 24 martie, grupul de lucru format din angajații CCRM au discutat cu experții ONAS: Ingela Ekblom și Birgitta Bengtsson privind planificarea, organizarea, elaborare și executarea sondajului.

În cadrul ședinței au fost abordate mai multe subiecte precum, rolurile și responsabilitățile fiecărui membru a grupului de lucru, întrebările care vor fi incluse în sondaj, așteptările de la acest exercițiu. De asemenea, expertele au relatat despre planul de activitate cu privire la desfășurarea și implementarea tuturor activităților.

Menționăm că, obiectivul general al implementării sondajului este de a îmbunătăți climatul instituțional, comunicarea internă, mediul de lucru, politicile de management etc.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY