Actualizat: Duminică, 23 Iunie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Cancerul - obiect al auditului performanţei

  • 09.12.2008
  • 843
Curtea de Conturi, cu începere din 20.10.2008, efectuează auditul-pilot al performanţei privind gestionarea şi utilizarea resurselor publice destinate combaterii cancerului la Instituţia Medico-Sanitară Publică Institutul Oncologic.
Auditul-pilot se efectuează în temeiul Programului activităţii de control/audit a Curţii de Conturi pe anul 2008 şi va cuprinde  perioada de activitate a anilor bugetari 2006-2008(9 luni).
Auditul performanţei a fost abordat în baza considerentelor rezultate din nivelul de agresivitate a afecţiunilor oncologice, care în ultimii 3 ani au remarcat în Republica Moldova o tendinţă de creştere a morbidităţii oncologice, precum şi provoacă grave deprimări sociale şi demografice, condiţionează pierderi colosale social-economice.
    Odată cu începerea auditului-pilot, angajaţilor Curţii de Conturi antrenaţi în efectuarea acestuia le este oferită instruire de către Compania „Internaţional Business & Technical Consultants”, avînd drept scop dezvoltarea capacităţilor Curţii de Conturi pentru practicarea auditului performanţei în corespundere cu standardele şi bunile practici pentru auditul performanţei.
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY