Actualizat: Duminică, 23 Iunie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Sub-proiectul Înregistrarea timpului

  • 29.10.2008
  • 1746
În perioada 27-28 octombrie 2008 în cadrul Curţii de Conturi s-a desfăşurat cea de-a doua misiune din cadrul sub-proiectului „Înregistrarea timpului”.

La şedinţele de lucru au participat din partea Curţii de Conturi: dna E. Foca, dl Gh. Cojocari, dna E. Paknehad, dl A. Groza, dna V. Madan, dna S. Ciuvalschi, dna N. Trofim, dna A. Pascaru, dna N. Baltaga, dna C. Ciolac, dl G. Antoci.

Din partea experţilor: Bo Lundholm, Johanna Ekberg, Hakan Dahlstrom.

Bo Lundholm a făcut o prezentare a sistemului de înregistrare a timpului care este utilizat la Oficiul de Statistică din Suedia.

Johana Ekberg a prezentat sistemul de înregistrare a timpului aplicat la Oficul de Statistică din Finlanda.


Angela Pascaru a făcut o prezentare a sistemului de înregistrare a timpului aplicat la Oficiul de Statistică din Serbia (experienţe acumulate în vizita de studiu de la 2-3 octombrie 2008).

Au urmat discuţii ulterioare  privind introducerea şi testarea sistemului de înregistrare a timpului în cadrul Curţii de Conturi.

S-a convenit asupra textului termenilor de referinţă şi s-a creat un grup de lucru care va acorda suportul în vederea creării şi implementării sistemului de înregistrare a timpului. Liderul grupului: A. Pascaru; membrii grupului: E.Foca, Gh. Cojocari, E. Paknehad, V. Madan, S. Ciuvalschi, N. Trofim, A. Frunze, C. Ciolac, N. Baltaga, G. Antoci, A. Saşco.

S-a convenit asupra acţiunilor ce urmează a fi întreprinse de către fiecare parte pînă la următoarea vizită a experţilor care va avea loc la începutul lunii decembrie.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY