Actualizat: Duminică, 23 Iunie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

„Sistemul de management al calităţii”

  • 28.10.2008
  • 1853


Activităţile realizate în cadrul misiunii ONAS şi OAS  la Curtea de Conturi din 20-23 octombrie 2008.  Subproiectul „Sistemul de management al calităţii”


    În cadrul subproiectului „Sistemul de management al calităţii”, în perioada 20-23 octombrie 2008, s-a desfăşurat misiunea ONAS la Curtea de Conturi, cu participarea a celor 3 experţi de la Oficiul de Audit din Scoţia (Meahan Lorna, Hislop Carol şi Rundell Jim).
    Obiectivul misiunii desfăşurate a fost oferirea asistenţei în domeniul calităţii întru implementarea etapei a 2-a a subproiectului în perioada anilor 2008-2009, ca elaborarea şi integrarea cadrului calităţii  în auditele efectuate de către Curtea de Conturi, precum şi definitivarea capitolului  cadrului calităţii introdus  în manualul de audit al regularităţii.
    La recomandarea experţilor în cadrul Curţii de Conturi a fost constituită echipa de calitate compusă din 9 persoane, care urmează să monitorizeze  calitatea auditelor efectuate de angajaţii Curţii de Conturi. A avut loc întrunirea experţilor cu echipa de calitate, fiind purtate discuţii privind caracterul activităţilor, care urmează a fi întreprinse în vederea  implementării cadrului calităţii la Curtea de Conturi.
    În cadrul  seminarului au participat membrii grupului de lucru al cadrului calităţii (5 persoane) şi ai echipei calităţii (9 persoane), fiind utilizate 101 om/ore.
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY