Actualizat: Miercuri, 28 Februarie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Curtea de Conturi a participat la cea de-a 15-a Întrunire a Grupului de lucru EUROSAI privind TI

  • 08.09.2022
  • 1068

La invitația Auditorului General al Estoniei, președinte al Grupului de lucru EUROSAI privind Tehnologiile Informaționale (ITWG) și președintelui Curții de Conturi a României, reprezentanții Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat cea de-a 15-a Întrunire a Grupului de lucru EUROSAI privind TI. Întrunirea s-a desfășurat într-un format hibrid (cu prezența fizică și în format online), în perioada 6-7 septembrie curent, în or. București, România.

În prima zi a întrunirii s-a desfășurat seminarul ”Linii directoare și standarde TI – care este viitorul auditului TI?”. Standardele și liniile directoare TI au fost alese ca subiect principal al seminarului ca răspuns la preferințele membrilor ITWG. Scopul seminarului a fost sporirea schimbului de practică și dezvoltare în domeniul standardelor și liniilor directoare.

Seminarul a fost urmat de ședința de lucru a Grupului de lucru privind TI, în cea de-a doua zi a evenimentului. În cadrul ședinței de lucru participanții și-au împărtășit progresul conex proiectelor curente, precum și au discutat despre viitoarele perspective ale Grupului de lucru.

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY