Actualizat: Luni, 20 Mai 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Angajații Curții de Conturi participă la campania națională de înverzire a plaiului

  • 05.11.2022
  • 1289

Tradițional, în fiecare an se organizează ample activități de salubrizare, amenajare și plantare a vegetației forestiere pe întreg teritoriu a Republicii Moldova.

În cadrul Zilei Naţionale de Înverzire a Plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră”, la 5 noiembrie curent colectivul Curții de Conturi a Republicii Moldova au participat la campania națională de creare a spațiilor verzi.

Angajații Curții de Conturi au plantat ghindă de stejar în Rezervația Naturală „Codrii”. Reprezentanții rezervației au apreciat rezultatele și calitatea muncii angajaților CCRM și i-au îndemnat să vină și la anul viitor pentru a continua lucrările de înverzire a teritoriului acesteia.

Obiectivul principal al acestor activități este de a extinde fondul forestier, de a ameliora starea spațiilor verzi, precum și de a dezvolta rețeaua de parcuri, de scuaruri. Astfel de acțiuni sunt importante pentru a îmbunătăți calitatea mediului înconjurător și sunt binevenite pentru dezvoltarea comunicării de grup și consolidării spiritului de echipă.

Menționăm că Ziua Națională de Înverzire a Plaiului a fost instituită prin decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 27 din 13 februarie 1995.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY