Actualizat: Vineri, 29 Martie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Ultimele evoluții în asimilarea asistenței tehnice, oferite de UE, discutate în cadrul unei ședințe

  • 29.09.2021
  • 2125

La data de 29 septembrie curent, responsabilii din cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și experții care acordă asistență tehnică în cadrul suportului oferit de Uniunea Europeană, s-au întrunit în ședință, desfășurată în format de teleconferință.

La ședință au fost prezenți liderul de proiect din partea CCRM, Petru Rotaru, membru al Curții de Conturi, Andrei Munteanu, membru al CCRM și alți responsabili ai Curții de Conturi, precum și actualul manager de proiect din partea Delegației UE, Boris Filipov, experții din cadrul proiectului, Peeter Latti și Kevin Șuttie. De asemenea, la discuții a participat Josip Juric, viitorul manager de proiect din partea DUE, care va prelua responsabilitățile în timpul apropiat.

În carul discuțiilor, experții UE au prezentat informații privind progresele de implementare a activităților prevăzute la obiectivele proiectului, printre acestea fiind discutarea lecțiilor învățate de auditori în cadrul ultimilor audituri-pilot în domeniul auditului financiar, suportul acordat la elaborarea raportului anual al instituției, precum și altor documente strategice. Participanții au discutat, de asemenea, detalii privind următoarele misiuni de suport și activitățile planificate până la finele anului curent.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY