Actualizat: Vineri, 29 Martie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Progresul implementării proiectului de dezvoltare și cooperarea ulterioară, abordate în cadrul atelierului

  • 03.12.2022
  • 989

Participanții la atelierul de schimb de bune practici au discutat progresele înregistrate în implementarea activităților Proiectului de cooperare dintre Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și Oficiul Național de Audit al Suediei (ONAS).  Evenimentul este organizat de ONAS în or. Stockholm Suedia, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie curent.

Echipa CCRM, condusă de Andrei Munteanu, liderul de Proiect, membru al CCRM, a prezentat viziunea de viitor privind cooperarea bilaterală și multilaterală, atât pe aspectul consolidării sistemului de management al calității, cât și pe alte domenii, precum procese și politici de gestionare a resurselor umane, consolidarea capacităților de efectuare a auditului financiar, instruirea și consolidarea echipei de manageri, promovarea comunicării și conlucrării multilaterale instituționale etc.

De asemenea, în contextul atelierului, a fost organizată o ședință cu experții ONAS implicați în consolidarea capacităților CCRM în domenii precum managementul resurselor umane și management și leadership. Ecaterina Paknehad, lider de componentă, a informat despre implementarea activităților planificate pentru consolidarea acestor domenii, dezvoltarea strategiilor și politicelor în domeniul managementului resurselor umane, recrutării personalului, instruirii și dezvoltării profesionale a angajaților, precum și promovării metodelor moderne de management și leadership.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY