logo

Curtea de Conturi a Republicii Moldova

Înregistrarea timpului de lucru – o preocupare pentru Curtea de Conturi


https://www.ccrm.md/ro/inregistrarea-timpului-de-lucru-o-preocupare-pentru-curtea-de-conturi-80_97.html

     
   În zilele de 5-6 mai 2009, la Curtea de Conturi s-a aflat misiunea consultanţilor responsabili de implementarea subproiectului „Introducerea şi testarea sistemului de înregistrare a timpului de lucru în cadrul Curţii de Conturi a Republicii Moldova”: Bo Lundholm (Oficiul de Statistică al Suediei, responsabil de subproiect), Hakan Dahlstrom (Autoritatea Naţională de Management Financiar din Suedia, expert), Johanna Ekberg (Oficiul de Statistică al Suediei, formator al proiectului).
     La întîlnirea din 5 mai au participat toţi membrii grupului de lucru responsabil de realizarea subproiectului. În cadrul acestei şedinţe, s-a făcut o prezentare detaliată despre realizările Curţii de Conturi privind implementarea sistemului de înregistrare a timpului în cadrul CCRM. Au fost expuse toate măsurile organizatorice şi paşii concreţi care au urmat de la precedentă misiune pînă în prezent, totodată fiind analizate unele deficienţe admise de către angajaţii CCRM la completarea rapoartelor.
     De asemenea, s-a prezentat şi conceptul Programului de bază pentru introducerea datelor în format electronic şi a explicat care ar fi opţiunile şi variantele de Rapoarte ce vor putea fi obţinute în urma procesării datelor.
     Experţii au evaluat rezultatele obţinute ca fiind fantastice şi şi-au exprimat încrederea că acest subproiect va fi unul de succes.