Actualizat: Joi, 28 Martie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Curs de etică și protocol instituțional, organizat pentru angajații Curții de Conturi

  • 05.12.2022
  • 2111

Norme generale de protocol, simbolurile naționale ale statului și impactul acestora asupra imaginii instituției au fost studiate în cadrul ”Cursului de etică și protocol instituțional”, desfășurat pentru angajații Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), la data de 5 decembrie curent.

Sesiunea de instruire a fost moderată de către Ariana Trofim, magistru în Drept internațional, autor al Ghidului practic ”Protocolul Instituțional”.

Angajații CCRM au avut oportunitatea să se familiarizeze cu principalele prevederi ale practicii protocolului și etichetei normelor de conduită într-o instituție, organizării a acțiunilor protocolare, utilizării corecte a simbolicii statului și regulilor ce țin de imaginea personală a fiecărui funcționar, în conformitate cu tradițiile și tendințele actuale instituționale ale protocolului și etichetei diplomatice.

În context, participanții au împărtășit experiența și au analizat fiecare caz prin prisma celor studiate în cadrul instruirii. Sesiunea s-a desfășurat într-un mod interactiv și dinamic, fiind inițiate discuții interesante și utile.

Menționăm că Ghidului practic ”Protocolul Instituțional” este primul de acest fel în Republica Moldova, care contribuie la sporirea și consolidarea imaginii instituționale.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY