Actualizat: Luni, 27 Septembrie 2021
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Auditorii Curții de Conturi au pus în discuție rezultatele auditurilor-pilot

  • 03.09.2021
  • 325

Auditorii Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au participat, în perioada 1-3 septembrie curent, la un ciclu de ateliere de lucru, organizate în cadrul Proiectului de asistență tehnică, finanțat de UE.

La ateliere inițiate de expertul european Kevin Suttie au participat echipele de audit, care au realizat auditurile financiare obligatorii la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, precum și la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Discuțiile au fost axate pe ”lecțiile învățate” în contextul suportului și ghidării oferite pentru echipe de expertul extern, discutarea rapoartelor de control al calității misiunilor de audit, precum și alte subiecte relevante.

Asistența tehnică, oferită în continuare de UE prin intermediul suportului expertului extern,  se axează pe activități de îmbunătățire a capacității personalului CCRM de a efectua audituri financiare și de conformitate în concordanță cu standardele de audit public recunoscute la nivel internațional și cu bunele practici ale UE.

 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY