Actualizat: Joi, 25 Aprilie 2024
Curtea de Conturi a Republicii Moldova
RO RU EN

Mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a 30-a de la înființarea ASEM

  • 24.09.2021
  • 3030

La data de 25 septembrie, una din cele mai importante instituții din domeniul științei și învățământului economic, Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), aniversează 30 de ani de la înființare.

Prin activitatea sa, Academia a contribuit la pregătirea a peste 38 mii de absolvenți, masteranzi și doctoranzi, doctori habilitaţi și doctori în științe, care activează în sectorul prival și în instituțiile publice, inclusiv și la Curtea de Conturi.

Instituția supremă de audit și ASEM au în comun o frumoasă istorie de colaborare, atât prin specialiștii calificați, absolvenți ai Academiei, care sunt în prezent angajați și membri ai CCRM, cât și prin evenimentele și instruiri comune, organizate cu participarea reprezentanților Curții de Conturi.

Cu deosebită satisfacție remarcăm contribuția rectorului ASEM, dlui Grigore Belostecinic, în dezvoltarea instituțională a Curții de Conturi, inclusiv prin participarea la activitatea Consiliului consultativ pe lângă CCRM.

Academia de Studii Economice a devenit, peste ani, principala instituție universitară de profil economic din țară, recunoscută prin nivelul înalt al studiilor, cercetările științifice profunde, tendința de perfecționare continuă și abilitatea de adaptare la cerințele societății. Prin dezvoltarea învățământului și științei economice, Academia de Studii Economice din Moldova contribuie la dezvoltarea potențialului economic al țării.

În contextul sărbătorii, adresăm cordiale felicitări conducerii și colectivului ASEM, precum și tuturor studenților și absolvenților Academiei de Studii Economice din Moldova, dorindu-le noi performanței și realizări pe calea dezvoltării științelor economice în Republica Moldova.

Marian LUPU,

Președinte

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY