Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Ziua profesională a funcționarului public și adoptarea Declarației de Suveranitate a Republicii Moldova

Ziua profesională a funcționarului public și adoptarea Declarației de Suveranitate a Republicii Moldova

Iunie 23, 2018 accesari 1148

 

Stimați colegi, angajați ai sectorului public din Republica Moldova,

Vă felicit cordial cu Ziua profesională a funcționarului public, sărbătorită la 23 iunie, zi, în care marcăm, de asemenea adoptarea Declarației de Suveranitate a Republicii Moldova în anul 1990.

Sărbătoarea dublă este o confirmare în plus a importanței rolului funcționarului public în fortificarea statului, demonstrând eforturile noastre comune în crearea unui serviciu public viabil, modern, atractiv, performant și eficient.

Puterea statului este în funcționarii săi, în capacitatea și aspirația acestora de a realiza progrese și reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor și responsabilitatea civică. Prin activitatea asiduă și onestă vom spori încrederea cetățenilor în instituțiile statului, în progresul și transformările structurale, promovate pentru a atinge obiectivele dezvoltării durabile ale țării.

Cu ocazia sărbătorii, vă doresc multă sănătate, prosperitate, bunăstare, succese și noi performanțe în realizarea atribuțiilor profesionale.

 

Cu respect,

Veaceslav UNTILA

Președintele Curții de Conturi