Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Primul sunet la Școala-internat auxiliară din Bălți

Primul sunet la Școala-internat auxiliară din Bălți

Septembrie 01, 2017 accesari 1828

Este prima zi de școală, o zi a unui nou început. Elevii din întreaga țară cu zâmbete, emoții și buchete de flori își încep astăzi noul an de studii. La fel și copiii școlii-internat din mun. Bălți însoțiți de părinți, profesori au întâmpinat prima zi de școală într-o atmosferă de sărbătoare.

Tradițional, la careul festiv au participat și reprezentanții Curții de Conturi a Republicii Moldova – Covali Marina, membru CCRM și Lorina Saracuța, inspector superior, Serviciul înregistrare și arhivare a documentelor. Elevii au fost felicitați cu ocazia începerii anului de studii 2017-2018, fiindu-le adresate cele mai sincere urări de bine și un nou început plin de succese.

Prima oră educativă a fost cu genericul: ”Limba noastră-i o comoară”. Alexei Mateevici – 100 ani de la trecerea în eternitate.

În acest an, aproximativ 14 elevi, ce cuprind clasele a VI, și a VIII, își vor face studiile la școala-internat din mun. Bălți.

Elevilor le-au fost înmânate seturi de rechizite școlare și dulciuri din partea colectivului Curții de Conturi. Darurile au fost procurate din contribuțiile financiare făcute de angajații instituției.

De-a lungul anilor, Curtea de Conturi a susținut continuu activitatea acestei instituții, contribuind la completarea bazei tehnico-materiale, îmbunătățirea procesului de studii și condițiilor de trai ale copiilor ce studiază aici.