Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Prezentarea programelor informaționale pentru managementul activității de audit

Prezentarea programelor informaționale pentru managementul activității de audit

Septembrie 13, 2018 accesari 1577

O ședință de lucru, cu prezentări și discuții despre programele informaționale care oferă soluții de automatizare a procesului de audit a întrunit, la data de 13 septembrie curent, membrii Curții de Conturi și șefii Direcțiilor generale de audit din cadrul instituției.

Invitații ședinței au fost reprezentanții companiei Grant Thornton, Stephane Bride și Cătălin Mazilu, care au prezentat programe pentru automatizarea procesului de audit, care ar facilita activitatea instituției supreme de audit. Unul din programele vizate este programul MKinsight. Domnul Mazilu a vorbit despre opțiunile programului și aplicarea acestuia în practică.

Automatizarea procesului de audit este una din prioritățile instituției, a remarcat Tamara Andrușca, vicepreședintele Curții de Conturi. Un program specializat pentru managementul activității de audit va facilita activitatea managerilor și auditorilor la toate etapele misiunii de audit, a informat dna Andrușca.