Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Petru Rotaru, membru CCRM a participat la Zilele carierei la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe

Petru Rotaru, membru CCRM a participat la Zilele carierei la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe

Februarie 25, 2020 accesari 878

 

Petru Rotaru, membru al Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a inițiat elevii de la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe în domeniul auditului public extern, la data de 24 februarie curent.

Acțiunea s-a desfășurat în contextul evenimentului ”Zilele carierei” și a avut ca scop de a impulsiona aspirațiile de dezvoltare profesională și personală a tinerilor elevi de la instituția de învățământ întru determinarea ulterioară a domeniului profesional.

Dl Rotaru a făcut o prezentare despre instituția supremă de audit din țară, a relatat succint despre misiunea, viziunea și principiile de care se ghidează în activitatea sa de zi de zi Curtea de Conturi. Participanții au beneficiat de un discurs atractiv, prezentare complexă într-o manieră accesibilă și cognitivă.

Menționăm că este deja o tradiție ca reprezentanții Curții de Conturi să familiarizeze tinerii din cadrul instituțiilor de învățământ din țară cu activitatea CCRM.