Prima / Biroul de presă / Noutăţi şi comunicate / Ambasadorul SUA în Moldova a vizitat Curtea de Conturi imprimare
Ambasadorul SUA în Moldova a vizitat Curtea de Conturi
13.04.2017   Accesări: 295 

Cooperarea dintre cele două țări, proiectele SUA implementate în țara noastră, precum și dezvoltarea auditului public extern Republica Moldova au fost puse în discuție în cadrul întrevederii dintre Veaceslav Untila, Președintele Curții de Conturi și Excelența Sa, James D. Pettit, Ambasadorul SUA în Republica Moldova.

Președintele instituției supreme de audit l-a informat pe înaltul oaspete despre activitatea Curții de Conturi după numirea noului Plen, cooperarea cu partenerii externi în cadrul proiectelor de cooperare instituțională și colaborarea cu părțile interesate: Parlamentul, Guvernul, organele de drept și entitățile verificate. De asemenea, dl Untila a vorbit despre rezultatele ultimului audit, realizat de auditorii instituției, Raportul de audit „Managementul sistemelor de supraveghere a traficului rutier" fiind examinat recent în cadrul ședinței Plenului CCRM.

Dl Ambasador l-a informat pe Președintele CCRM despre proiectele finanțate de către Guvernul SUA în Moldova precum și despre importanța auditului public extern în supravegherea și monitorizarea gestionării fondurilor externe.

 

 

 
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

  

   

 
 
 
MD-2001 Chişinău,  
b-d. Ştefan cel Mare 69Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 69
Linia anticorupţie, tel. de încredere:
(022) 232-748
Linia pentru informare:
(022) 266-020
E-mail:
Tel: (022) 232-579
Fax: (022) 233-020
E-mail: ccrm@ccrm.md
Suport tehnic: Centrul de Telecomunicaţii Speciale Vizitatori total: 2812195  
Implementare Brand Moldova
 
Servicii
Close