Prima / Biroul de presă / Noutăţi şi comunicate / CCRM alături de copiii școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți imprimare
CCRM alături de copiii școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți
12.04.2017   Accesări: 370 

 

Sfintele sărbători de Paști întotdeauna au fost un prilej pentru organizarea acțiunilor de binefacere, pentru copiii care au nevoie de atenție și căldură sufletească.

În acest context, la 12 aprilie curent, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a oferit cadouri elevilor școlii-internat din mun. Bălți.

În cadrul vizitei cu această ocazie reprezentanții instituției au transmis sincere felicitări, urări de sănătate, pace în suflet, credință, armonie, speranță, înțelepciune și mult noroc din partea întregului colectiv și a conducerii CCRM. Angajații Curții de Conturi au împărțit produse de igienă personală, dulciuri și simboluri tradiționale de Paști - cozonaci dulci.

Copiii au prezentat un recital de poezii și cântece pascale, iar profesorii, de rând cu administrația școlii au adus sincere mulțumiri întregului colectiv CCRM pentru darurile primite.

Menționăm că, în școala respectivă își fac studiile 26 de copii, ce cuprind clasele a V, VII și a VIII.

Conform deciziei Guvernului privind lista patronilor instituțiilor rezidențiale de întreținere a copiilor, vârstnicilor și persoanelor cu dezabilități, Curtea de Conturi tutelează Școala-internat auxiliară din municipiul Bălți din anul 2005.

 

 

 
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

  

   

 
 
 
MD-2001 Chişinău,  
b-d. Ştefan cel Mare 69Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 69
Linia anticorupţie, tel. de încredere:
(022) 232-748
Linia pentru informare:
(022) 266-020
E-mail:
Tel: (022) 232-579
Fax: (022) 233-020
E-mail: ccrm@ccrm.md
Suport tehnic: Centrul de Telecomunicaţii Speciale Vizitatori total: 2812198  
Implementare Brand Moldova
 
Servicii
Close