Prima / Biroul de presă / Noutăţi şi comunicate / Vizita delegației ISA a Republicii Polonia la Curtea de Conturi imprimare
Vizita delegației ISA a Republicii Polonia la Curtea de Conturi
17.02.2017   Accesări: 829 

 

 

La data de 17 februarie curent, Veaceslav Untila, președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a salutat delegația Instituției Supreme de Audit (ISA) a Republicii Polonia la sediul CCRM.

Delegația Poloniei a fost reprezentată de Krzysztof Kwiatkowski, peședintele ISA al Poloniei, Jacek Jezierski, consilierul președintelui și Agnieszka Morawska, reprezentantul departamentului relații internaționale.

Vizita delegației ISA a Republicii Polonia a avut loc urmare celei de-a 45-a ședință a  Consiliului de Guvernare EUROSAI. Krzysztof Kwiatkowski a ținut să mulțumească dlui Untila pentru buna organizare și desfășurare a evenimentului.

În cadrul vizitei au avut loc discuții în contextul implementării Acordului de cooperare dintre Curtea de Conturi a Republicii Moldova și Instituția Supremă de Audit a Republicii Polonia, semnat la data de 3 iunie 2008.

Întâlnirea celor doi oficiali a fost de bun augur, domniile lor salutând cooperarea dintre cele două instituții supreme de audit. De asemenea, s-au purtat discuții referitoare la dezvoltarea în continuare a cooperării bilaterale, schimbului de experiență pentru îmbunătățirea metodologiei auditului public, dezvoltarea cooperării profesionale și tehnice între Părți.

La finele întrevederii, părțile au convenit să impulsioneze relațiile bilaterale între cele două ISA, totodată președintele CCRM a acceptat de a efectua o vizită la Oficiul Suprem de Audit al Poloniei.

 

 

 

 
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

  

   

 
 
 
MD-2001 Chişinău,  
b-d. Ştefan cel Mare 69Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 69
Linia anticorupţie, tel. de încredere:
(022) 232-748
Linia pentru informare:
(022) 266-020
E-mail:
Tel: (022) 232-579
Fax: (022) 233-020
E-mail: ccrm@ccrm.md
Suport tehnic: Centrul de Telecomunicaţii Speciale Vizitatori total: 2812207  
Implementare Brand Moldova
 
Servicii
Close