Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Instruire cu tematica Codul etic și ISSAI 30

Instruire cu tematica Codul etic și ISSAI 30

Iulie 28, 2017 accesari 2390

Instituția supremă de audit tinde să câștige încrederea angajaților și dorește să obțină încrederea părților interesate (cetățeni, legislativ și executiv, entități auditate și altele), prin inspirarea credibilității, profesionalismului și reputației, iar comportamentul etic este o componentă cheie în stabilirea și susținerea celor invocate.

Astfel, la data de 27 iulie curent, angajații Direcției generale auditul gestiunii economice, tehnologiilor informaționale și autorităților de reglementare, au beneficiat de instruire cu tematica Codul etic și ISSAI 30, formator fiind Tamara Andrușca. Angajații au fost instruiți privind importanța promovării unei culturi înalte și asigurării performanței în activitatea desfășurată de către Curtea de Conturi, prin stabilirea principiilor și normelor fundamentale de conduită profesională și a obligațiilor etice în exercitarea atribuțiilor.

Totodată, în cadrul prezentei instruiri au fost aplicate și desfășurate exemple practice și ateliere de lucru, cu scopul de reafirmare a cunoștințelor privind normele de conduită, precum și la consolidarea relațiilor interpersonale pozitive la locul de muncă.
Vezi in:Română Engleza