Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Înalte distincții de stat oferite angajaților CCRM

Înalte distincții de stat oferite angajaților CCRM

Iulie 09, 2020 accesari 760

 

Cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua funcționarului public”, trei angajați ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) s-au învrednicit cu înalte distincții de stat.

Astfel, în semn de apreciere pentru munca îndelungată și prodigioasă în organele administrației publice, pentru contribuție la sporirea eficienței activității acestora, merite în promovarea transformărilor social-economice și înalt profesionalism, dnei Maia Savva, auditor public principal în cadrul CCRM i s-a conferit Diplomă de Onoare din partea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

De asemenea, Diplome de Onoare, din partea Guvernului Republicii Moldova, pentru activitate prodigioasă, ireproșabilă și îndelungată în cadrul autorităților administrației publice au fost conferite dnei Tatiana Popa, auditor public principal și dnei Ana Scorpan, auditor intern în cadrul CCRM.

Menționăm că, Ziua funcționarului public este sărbătorită anual pe data de 23 iunie, începând din 2012. La nivel mondial, Ziua internațională a serviciului public a fost instituită de Organizația Națiunilor Unite în 2003.