Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Ateliere de lucru organizate cu suportul expertei din Suedia

Ateliere de lucru organizate cu suportul expertei din Suedia

Noiembrie 08, 2019 accesari 1105

 

În perioada 6 – 8 noiembrie curent, în cadrul Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) au fost organizate ateliere de lucru la componenta „Managementul resurselor umane” în contextul Proiectului de cooperare CCRM-ONAS. Atelierele au fost organizate cu suportul expertei din Suedia Birgitta Bengtsson, consultant superior, având drept scop discutarea rezultatelor sondajului privind nivelul de satisfacție al angajaților CCRM, organizat recent.

Atelierele de lucru au demarat cu o ședință comună de informare privind rezultatele sondajului, în cadrul căreia, Violeta Balan, șef Secție relații externe și comunicare, a prezentat detaliat șefilor de subdiviziuni din cadrul CCRM rezultatele sondajului. În același context, dna Bengtsson a organizat ateliere de lucru cu managerii de subdiviziuni pentru a facilita interpretarea obiectivă a rezultatelor sondajului și a depista activități de îmbunătățire a domeniilor, care necesită modificări.

Andrei Munteanu, membru al CCRM și lider de proiect, a menționat că rezultatele sondajului au fost apreciate cu respect de către conducerea Curții de Conturi, totodată manifestând deschidere și atenție sporită față de răspunsurile angajaților.

Menționăm că obiectivele cercetării au fost de a sprijini conducerea CCRM să înțeleagă mai bine necesitățile și lacunele din cadrul instituției, cât și punctele forte și să sugereze acțiuni de îmbunătățire.