Acasă / Biroul de presă / Noutăți și comunicate / Activitatea Curții de Conturi în condițiile pandemiei COVID-19

Activitatea Curții de Conturi în condițiile pandemiei COVID-19

Iunie 30, 2020 accesari 305

 

În contextul pandemiei COVID-19, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) și-a reevaluat prioritățile și a dispus alternanța procedeelor de comunicare atât pe plan național, cât și internațional.

Instituția supremă de audit a implementat măsuri de securitate epidemiologică pentru asigurarea bunei funcționări a instituției, stabilind un regim special de lucru pentru angajații CCRM, munca la distanță.

Schimbarea condițiilor de muncă pentru colectivul CCRM a necesitat o integrare rapidă și o acomodare profesională impusă de noile relații de comunicare.

Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, angajații CCRM mereu au dat dovadă de corectitudine, responsabilitate, obiectivitate, cooperare, spirit de echipă, deschidere etc. Astfel, rezultatele instituției, sunt măsurabile prin calitatea muncii, devotamentul și experiența profesională a angajaților săi, indiferent de condițiile de muncă.

În acest sens, am intervievat câțiva angajați ai CCRM, care și-au împărtășit experiența privind activitatea la distanță în condițiile pandemiei COVID-19.


Sursa : https://www.youtube.com/watch?v=OjIlQdP01Kg&t=119s